Ședinţa Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice

În deschiderea şedinţei Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice desfăşurată vineri, 29 septembrie 2017 în sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ, prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip a adresat reprezentanţilor asociaţiilor pensionarilor o urare cu ocazia Zile Internaţionale a Persoanelor Vârstnice sărbătorită în fiecare an la data de 1 octombrie: “Vă doresc un călduros “La mulţi ani” , multă sănătate, fericire şi am să vă rog să rămâneţi în continuare alături de noi pentru că mai avem nevoie şi de sfaturile dumneavostră, avem nevoie să ne mai trageţi de mânecă când greşim, pe noi cei mai tineri.”

În acest context, Livia Haidu, preşedintele Asociaţiei Judeţeane a Pensionarilor Satu Mare a prezentat manifestările şi acţiunile organizate cu ocazia acestei sărbători.

Pe lângă masa festivă organizată ca în fiecare an cu acest prilej, pensionarii vor desfăşura două acţiuni social culturale prin care vor oferi un program artistic persoanelor internate în căminul de bătrâni “Şansa” din Satu Mare şi Centrul Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice „Căminul de argint” din Viile Satu Mare.

De asemenea  col. Nicolae Codrean, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război Satu Mare a adăugat faptul că asociaţia a primit din partea Asociaţiei Naţionale a Vetranilor de Război Bucureşti, suma de 1500 lei pe care urmează să o distribuie veteranilor care au pensia sub 1000 de lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 29, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.