Elevii și profesorii Școlii Gimnaziale Tășnad au sărbătorit Ziua Mondială a Educației

Ziua Mondială a Educației a fost marcată în data de 5 octombrie, la Şcoala Gimnazială din Tășnad, prin activităţi diverse, în care au fost implicaţi elevii și profesorii.

Copiii din învăţământul primar dar și gimnazial au participat la un eveniment inedit, dedicat Zilei Educaţiei și anume organizarea unui concurs interdisciplinar intitulat sugestiv -,,Dascălul în cuvinte și culoare”, al cărui coordonator principal a fost domnișoara profesoară Herskovics Ingrid și catedra de limba română, cărora li s-au alăturat toate cadrele didactice, diriginți și învățători.

Sub atenta supraveghere a dascălilor, copiii și-au demonstrat talentul artistic la desen și literatură. A fost organizat un concurs de scriere literară prin care, pe baza unor cuvinte de sprijin, au creat poezii, dar şi desene create pe teme diverse: muzică, inocența copilăriei, educație, frumusețe.

Prin manifestarea laturii artistice a fiecăruia, acest eveniment a devenit o poveste frumoasă și un prilej de bucurie a prieteniei.

La mulți ani celor implicați în actul educațional!

Prof. Andaluzia Mustea

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 6, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *