Percheziții azi dimineață la domiciliul unor persoane bănuite de contrabandă cu țigări

În această dimineață, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul I.P.J. Satu Mare, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliției Române, au efectuat 3 percheziţii în municipiul Satu Mare, la domiciliile unor persoane bănuite de contrabandă, în domeniul comercializării produselor din tutun.

La data de 12 octombrie a.c., poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţene Satu Mare, au efectuat 3 percheziţii, în municipiul Satu Mare, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea I.P.J. Satu Mare, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă cu țigări.

Cu ocazia efectuării perchezițiilor domiciliare au fost identificate și ridicate 66 400 fire țigarete, în valoare de 35 000 de lei.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Activitățile sunt desfășurate cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 12, 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *