Spectacolul „Jack și vrejul de fasole” al companiei Trendart din Oradea, primit cu mult entuziasm la Carei

Joi, 12 octombrie 2017, de la orele 10.00 și 11.30 în sala de spectacole „Deák Endre” a Centrului Cultural Carei a avut loc spectacolul de divertisment „Jack și vrejul de fasole”, o adaptare după cunoscuta poveste a lui Joseph Jacobs și dramatizarea lui Michelle Art, prezentat de Compania teatrală independentă „TRENDART – Comoara cu povești” din Oradea.

În distribuție i-am putut urmări pe: Florina Vidican, Nora Tiu, Roxana Pop. Coordonator tehnic: Eric Christian Aron. Procesarea sunetului a fost realizată de Veres László. Scenografie păpuși și costume: Csűri Emese. Regia artistică a fost semnată de Marius Aron.
Peste 300 de copii de la grădiniție și școli gimnaziale din municipiul Carei și comunele din vecinătate au urmărit cu mare entuziasm peripețiile năstrușnicului Jack.

Micuții spectatori s-au amuzat, au cântat și au învățat o mulțime de lucruri pline de tâlc din întâmplările personajelor, iar la final i-au aplaudat cu drag pe artiști, unii dintre ei pozându-se alături de aceștia.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 12, 2017. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *