Primăria Municipiului Satu Mare, premiată la Gala Administrației Locale de la București

Joi, 12 octombrie 2017, viceprimarul municipiului Satu Mare, Doina Feher a participat la cea de-a 13-a ediție a Galei Administrație.ro care a avut loc la București. Evenimentul este unul anual și este dedicat în exclusivitate administraţiei publice centrale şi locale din România, specialiştilor şi profesioniştilor din domeniu. Primăria Municipiului Satu Mare a primit Premiul de Excelență pentru proiectul „Satu Mare te așteaptă acasă”, fiind declarat cel mai bun program implementat în acest an la nivel național! Aşa cum am mai spus, împreună suntem o forță! Doresc să felicit pe această cale inițiatorul acestui proiect, pe domnul Butka Gergo și să mulțumesc întregii echipe pentru implicare şi dăruire!”, a declarat la festivitatea de premiere viceprimarul municipiului Satu Mare, Doina Feher.

Vă reamintim că programul a pornit din necesitatea de a atrage  forță de muncă în Satu Mare, lipsa tinerilor profesioniști fiind semnalată și de companiile sătmărene. În acest context, conducerea Primăriei Municipiului Satu Mare a decis că este momentul să lanseze acest program care urmează să fie continuat și în 2018.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 17, 2017. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.