Persoane condamnate – depistate de poliţişti

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au organizat în cursul zilei trecute acţiuni pe linia depistării persoanelor care posedă mandate de executare a pedepselor închisorii, mandate de arestare preventivă, precum şi a celor dispărute de la domiciliu. 

76146-0-inchisoare_condamnat

În acest context a fost identificat şi încarcerat în Arestul Inspectoratului urmăritul naţional Sorin T., de 33 de ani, din Baba Novac, condamnat la 1 an şi 6 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de ultraj. 

O altă persoană urmărită naţional şi internaţional, Bela B., de 32 de ani, din Odoreu, condamnat la 5 luni închisoare pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei, a fost depistat pe teritoriul Germaniei, în urma colaborării poliţiştilor cu autorităţile din această ţară. Sătmăreanul a fost extrădat în vederea executării pedepsei aplicate de instanţă. 

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 22, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.