Amenzi în valoare de peste 12.000 lei, aplicate ieri de polițiști pe raza județului Satu Mare

Pe parcursul, zilei de ieri, 25  octombrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au acționat pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere și în vederea asigurării unui climat de siguranță civică pe raza judeţului. 

În contextul activităţilor desfăşurate, poliţiştii rutieri au aplicat 61 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de aproximativ 12.000 de lei.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării  exercitării dreptului de a conduce un permis de conducere. Totodată a fost retras un certificat de înmatriculare, pentru lipsă I.T.P.

Astfel, polițiștii au identificat pe DN 19, în localitatea Botiz, un bărbat, de 30 de ani, din județul Maramureș, care conducea autoturismul cu viteza de 103km/h pe un segment de drum cu limita maximă admisă de 50km/h. I-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 26, 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *