Școala Gimnazială ”Octavian Goga”, dotată cu geamuri noi în valoare de 150.000 lei

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor și viceprimarul Doina Feher au participat luni, 30 octombrie, la Școala Gimnazială “Octavian Goga” unde s-a realizat recepția lucrărilor privind înlocuirea parțială a ferestrelor. Dotarea școlii cu geamuri noi a fost achitată din bugetul local, valoarea lucrărilor fiind de 150.000 lei. Cu toate că s-a reușit schimbarea celor mai vechi geamuri care se aflau în stare avansată de degradare, în urmăoarea perioadă va mai fi nevoie de o investiție similară, deoarece au mai rămas geamuri neschimbate care necesită a fi înlocuite.

Pentru a face o evaluare atentă a investițiilor care trebuiesc realizate și în următoarea perioadă, primarul municipiului, Kereskényi Gábor, viceprimarul Doina Feher, alături de conducerea unității de învățâmânt au făcut un tur al clădirii în care își desfășoară activitatea cei aproape 650 de elevi ai școlii.

“Școala Gimnazială “Octavian Goga” are nevoie de lucrări serioase de investiții și reparații, fiind una dintre cele mai vechi unități de învățământ din municipiul Satu Mare. După o perioadă lungă în care prea multe investiții nu s-au făcut pentru reabilitarea și întreținerea acestei școli, anul acesta am reușit pas cu pas să facem progrese pentru a aduce îmbunătățiri clădirii în care își desfășoară activitatea cei aproape 650 de elevi ai școlii“ , a declarat edilul Kereskényi Gábor.

În urma acestei vizite s-a constatat că o prioritate pentru următoarea perioadă sunt lucrările de reparații la acoperișul școlii, luându-se în considerare bineînțeles  continuarea îmbunătățirilor aduse la sistemul de ferestre.

Vă reamintim că, în luna august au fost recepționate și lucrările de modernizare a acoperișului sălii de sport care au fost achitate tot din bugetul Primăriei Municipiului Satu Marea, valoarea acelor lucrărilor fiind de aproximativ 260.000 lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 30, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *