Sătmărenii între 10 și 35 de ani se pot înscrie la competiția de atletism UFO Running

Societatea Carpatină Ardeleană – Satu Mare, în parteneriat cu Asociația Club Sportiv Pro Racers, organizații neguvernamentale din Satu Mare implementează proiectul ”Tineretul sătmărean în mișcare” finanțat de Primăria Municipiului Satu Mare – Centrul Cultural G.M. Zamfirescu și Clubul Rotary Satu Mare. Competiția UFO Running va avea loc în data de 11 noiembrie. 

Obiectivul general al proiectului este creșterea ofertei de evenimente sportive în municipiul Satu Mare ca alternativă la modurile de petrecere a timpului liber în mod sedentar.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

Atragerea tineretului sătmărean în activități de ciclism, ca mod sănătos de petrecere a timpului liber, prin organizarea unei competiții cicliste de tip circuit în Parcul UFO din municipiul Satu Mare de către membri și voluntarii organizațiilor partenere (Societatea Carpatină Ardeleană – Satu Mare și Asociația Clubul Sportiv Pro Racers).

Atragerea tineretului sătmărean în activități de atletism, ca mod sănătos de petrecere a timpului liber, prin organizarea unei competiții de alergare de tip cros în Parcul UFO din municipiul Satu Mare de către membri și voluntarii organizațiilor partenere (Societatea Carpatină Ardeleană – Satu Mare și Asociația Clubul Sportiv Pro Racers).

UFO Running este un concurs de tip open, fiind deschis tuturor atleților amatori, începători sau avansaţi, care are ca scop popularizarea miscării în aer liber în rândul tinerilor. Competiția va avea o secțiune individuală și una pe echipe ale școlilor sătmărene. Acesta din urmă va consta în întrecerea unor echipe de 4 elevi din care obligatoriu o fată. Concursul pe echipe va fi de tip ștafetă, fiecare membru al echipei parcurgând câte un tur de circuit.

Traseul va fi de tip circuit cu lungimea de aproximativ 400-500 m.

La concursul individual se vor parcurge după cum urmează:
categoria 10-14 ani: 1 tură
categoria 15-19 ani: 3 ture
categoria 20-35 ani: 5 ture.

Programul evenimentului:

9:00-10:00 – înscriere și ridicarea pachetelor de concurs echipe
9:30-11:30 – înscriere și ridicarea pachetelor de concurs individual
10:00 – start categoria 10-14 ani concurs pe echipe
10:30 – start categoria15-19 ani concurs pe echipe
11:00-11:30 – premiere concurs pe echipe
12:00 – start categoria 10-14 ani concurs individual
12:30 – start categoria 15-19 ani concurs individual
13:00 – start categoria 20-35 ani concurs individual
14:00 – premiere

Informații despre eveniment găsiți pe www.proracers.ro/ufo. Pentru detalii: 0721-514137.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 7, 2017. Filed under Locale, Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.