Incendiu la o anexă gospodărească din Boghiș. Pompierii au salvat casa din apropiere

În data de 7 noiembrie, la ora 15:53, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui incendiu la o anexă gospodărescă din localitatea Boghiş. La adresa menționată s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu două autospeciale de stins incendii cu apă și spumă.

La momentul sosirii, incendiul se manifesta la o magazie în care erau depozitate aproximativ 2 metri cubi de lemne pentru foc şi parţial la acoperişul casei de locuit lipită de aceasta. Forţele de intervenţie au localizat şi lichidat incendiul cu promptitudine, împiedicând astfel propagarea acestuia la întreaga casă de locuit.

Cauza probabilă a producerii incendiului a fost aprinderea materialelor combustibile în urma unui scurtcircuit electric, produs la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător. Ca urmare a producerii evenimentului au ars anexa gospodărească, lemnele de foc depozitate în anexa respectivă şi materialul lemnos din structura acoperişului pe o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătrați.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 8, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *