”Târg de toamnă pentru un zâmbet de copil”, organizat de elevii Școlii Gimnaziale Tășnad

Într-o autentică atmosferă de toamnă, miercuri 8 noiembrie, după-amiaza, la Tășnad a avut loc cea de-a treia ediție a ”Târgului de toamnă pentru un zâmbet de copil”, proiect educațional de voluntariat și caritabil, organizat de către conducerea Școlii Gimnaziale Tășnad, directorul acestei instituții, profesorul Florin Maier, în colaborare cu Comitetele de părinți de la nivelul claselor.

Pe lângă caracterul educațional și de voluntariat, evenimentul se dorește a fi în același timp un mod de educație pentru o alimentație inteligentă și sănătoasă a copiilor, dat fiind că preparatele care au fost expuse pentru vânzare, au fost în mare parte pregătite în casă.

În incinta curții interioare a sălii Unirea, fiecare clasă a amenajat câte un stand cu produse agricole și alimentare de toamnă, donate de părinții copiilor. Pe standuri se puteau găsi sortimente diverse de conserve de legume și fructe realizate în gospodăriile proprii, produse de patiserie, prăjituri, cozonaci, miere de albine și multe altele.

Din banii rezultați din vânzarea produselor, în vacanța de primăvară a anului viitor se va organiza o excursie la Salina Turda pentru elevii cu posibilități materiale mai reduse.

Așa cum ne-a declarat directorul Școlii Gimnaziale Tășnad, profesorul Florin Maier, ediția din acest an este un succes, atât prin bogăția și varietatea produselor oferite cât și prin numeroșii cumpărători care s-au arătat interesați de achiziționarea lor.

La finalul târgului clasa care a realizat cel mai frumos stand va beneficia de o excursie gratuită, tot în vacanța de primăvară.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 8, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.