Gest impresionant de solidaritate. Sătmărenii au donat sânge pentru Bogdan Tyer

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” al judeţului Satu Mare mulțumește tuturor cetățenilor care au răspuns pozitiv apelului instituției de a dona sânge pentru Bogdan Florin Tyer, fiul proaspăt absolvent al Universității de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, a suferit în data de 05.11.2017, un accident cu urmări deosebit de grave.

Aflat abia în a doua săptămână de lucru ca și inginer agronom, fost surprins de un utilaj de recoltat porumb, care i-a secționat ambele picioare. În prezent, este internat la o clinică din Cluj Napoca și a suferit o primă intervenție chirurgicală. În perioada următoare, el va fi operat de mai multe ori, astfel că gestul donatorilor este foarte bine venit.

În dimineaţa zilei de vineri, alături de pompieri și colegi din alte structuri aparținând M.A.I., zeci de sătmăreni au desfăşurat la Centrul de Transfuzie Sanguină din Satu Mare, o altfel de misiune salvatoare, optând să doneze sânge pentru acest caz. Acțiunea de donare va continua și săptămâna viitoare, iar cei care doresc se pot prezenta la Centrul de Transfuzie Sanguină din Satu Mare, dar și din alte județe.

Acest moment marchează şi dovedeşte încă o dată solidaritatea sătmărenilor faţă de semeni.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 10, 2017. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.