Investiții realizate în ultimul timp la G.P.P. 14 Mai, cu sprijinul Primăriei Satu Mare

Primăria Municipiului Satu Mare continuă să investească în educația copiilor, care trebuie să se simtă bine în mediul unde petrec cea mai mare parte a timpului.

În acest an, administrația publică locală a acordat o atenție deosebită învățământului preșcolar, fiind realizate investiții pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea creșelor și grădinițelor din municipiul Satu Mare.

Printre unitățile de învățâmânt preșcolar care au beneficiat în ultima perioadă de fonduri pentru dotare se numără și Grădinița cu Program Prelungit 14 Mai de care aparține structura de pe str. Botizului și structura de pe str. Gladiolei.Astfel, având sprijinul financiar al Primăriei Municipiului Satu Mare, conducerea G.P.P 14 Mai a achiziționat 21 de paturi cu salteluțe, 10 măsuțe de lucru, vase și ustensile pentru bucătărie, perdele și lenjerie de pat. Costul total al investiției a fost de 28.000 lei, din care aproximativ 22.000 de lei a costat mobilierul.

De aceste dotări beneficiază acum 21 de copii de la structura de pe str. Botizului care frecventează grupa cu program prelungit, înființată în acest an , ca urmare a multiplelor solicitări venite din partea părinților care locuiesc în zonă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 18, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *