Şaptesprezece profesori din patru ţări au vizitat sediul Instituţiei Prefectului Satu Mare

Profesorii şcolilor din Turcia, Italia, Estonia şi Portugalia se află la Satu Mare pentru un schimb de bune practici în cadrul proiectului Erasmus Plus, cu titlul “Teachers out, learners in” în partenerial cu Liceul de Arte “Aurel Popp” şi are ca scop înlocuirea metodelor convenţionale de predare-învăţare, cu predarea–învăţarea centrată pe elev.

Proiectul oferă profesorilor posibilitatea de a se forma și perfecţiona pentru noile tendinţe ale învăţământului European.

După salutul de bun venit, prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip le-a prezentat oaspeţilor pe scurt câteva date despre clădirea Palatului Administrativ şi specificul judeţului Satu Mare după care a apreciat implicarea atâtor ţări într-un schimb de experienţă şi accentul pus pe partea de e-learning pe care aceştia doresc să o implementeze şi care reprezintă nu doar viitorul educaţiei ci şi prezentul.

În cursul zilei de azi profesorii vor participa la un spectacol oferit de elevii Liceului de Arte “Aurel Popp” la Filarmonica Dinu Lipatti urmând ca mâine să viziteze zona Maramureşului.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 24, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.