Sancțiuni contravenționale aplicate de polițiștii rutieri pe parcursul sfârșitului de săptămână

Cu scopul de a preveni accidentele de circulație grave, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare au desfășurat acțiuni preventive pe parcursul sfârșitului de săptămână, acționând pe toate arterele rutiere din județ.

Astfel, s-au aplicat peste 140 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea regulilor de circulație, în valoare de aproximativ 50.000 de lei.

Totodată, s-au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce aproximativ 23 de permise de conducere, majoritatea pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h, neacordarea priorității de trecere pietonilor, alcool și altele.

Astfel, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Satu Mare au depistat, în trafic, pe diverse artere rutiere din județul Satu Mare, 8 persoane, cu vârste cuprinse între 26 și 60 de ani în timp ce conduceau autoturisme cu viteze cuprinse între 102 km/h-120 km/h pe sectoare de drum cu limita maximă admisă de 50 km/h.

Conducătorilor auto în cauză li s-au reținut permisele de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 27, 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.