Doi cetățeni cu probleme juridice au fost prezenți în audiență la prefectul Darius Filip

Prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip, a susţinut marţi, 05.12.2017 în sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ, audienţe cu cetăţenii. Alături de prefect au fost prezenţi şeful serviciului juridic, Dorle Cosmin, consilierul pe relaţii publice, Găzdac Florin respectiv reprezentantul OCPI Satu Mare, Crespai Florica.

În această săptămână s-au înscris în audienţă două persoane. În primul caz au fost prezentate probleme referitoare la retrocedarea unei parcele de 16,10 ha pădure moştenite pentru care au fost înaintate acţiuni în instanţă însă deocamdată nu sa realizat partajul. În vederea clarificării situaţiei juridice a terenului, prefectul a dispus ca în această săptămână şeful serviciului juridic să se deplaseze la primăria Bixad.

În al doilea caz au fost expuse probleme cu privire la reconstiturea dreptului de proprietate asupra unui teren în suprefaţă de 0.8 ha din comuna Supur revendicat de două persoane. În acest caz prefectul a informat persoana că specialişti din cadrul serviciului juridic se vor deplasa la primărie pentru clarificări unde va fi invitată să se prezinte cu actele aferente.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 5, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.