Autobuzele vechi ale Transurban S.A. vor fi înlocuite cu altele șase, recepționate azi

Primăria Municipiului Satu Mare prin societatea de transport public, Transurban S.A, a recepționat joi, 14 decembrie, 6 autobuze rulate care le vor înlocui pe cele mai vechi mijloace de transport în comun ale societății. Primarul municipiului a subliniat că, cele 6 autobuze se află într-o stare mult mai bună de funcționare, oferind inclusiv încălzire, comparativ cu autobuzele vechi din parcul auto cu care era dificil de circulat, mai ales în condiții de iarnă.

“Luând în considerare situaţia actuală a parcului de autobuze care are o vechime medie de 16 ani, nefiind niciun autobuz sub 10 ani vechime, împreună cu conducerea Transurban am considerat oportună această variantă care ne dă astfel posibilitatea de a scoate din circulație începând de săptămâna viitoare, acele autobuze vechi care nu se mai pretează pentru transportul public în comun. Anul viitor continuăm înnoirea parcului auto prin achiziționarea a 15 autobuze noi și moderne și astfel vom reuși să scăpăm definitiv de cele vechi!”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

Conducerea societății a explicat că, în alegerea acestei variante a ținut seama în primul rând de bugetul de care dispune societatea de transport în comun la momentul actual, dar și de faptul că se impunea scoaterea din circulație a celor mai vechi autobuze într-un timp cât mai scurt.

Cele 6 autobuze, recepționate astăzi dispun de trei uși de acces, încălzire, climatizare, oferind condiții decente de transport, oferind siguranţă călătorilor, și respectând normelor în privința poluării. Achiziția celor 6 autobuze se ridică la valoarea de 84.000 euro, bani proveniți din venituri proprii.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 14, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.