Doi români, căutați de autoritățile din Germania și Italia, depistați în P.T.F. Petea

Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat și predat autorităților competente doi cetățeni români, căutați de autoritățile din Germania și Italia, pentru săvârșirea de infracțiuni contra persoanei.

Azi-noapte, în jurul orei 00.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în țară Melinda T., în vârstă de 36 de ani, din județul Satu Mare.

În urma verificărilor efectuate pentru intrarea în România, polițiștii de frontieră au constatat că femeia figurează ca fiind căutată de către autoritățile din Germania, în vederea arestării și predării pentru săvârșirea de infracțiuni contra persoanei și are de ispășit o pedeapsă privativă de libertate timp de cinci ani.

O oră mai târziu, la același punct de trecere a frontierei s-a prezentat pentru a ieși din țară cetăţeanul român Ionuț P., în vârstă de 32 de ani, din județul Bacău.

Cu ocazia formalităților pentru ieșirea din țară, lucrătorii noștri au constatat că persoana este căutată de autoritățile din Italia în vederea arestării, pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății și contra persoanei. Băcăuanul a fost condamnat la șase ani și opt luni închisoare.

Cele două persoane au fost predate de către polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al I.P.J. Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 14, 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.