Moșul PSD Satu Mare a adus daruri și bucurie pentru pentru 20 de familii și 45 de copiii buni la învățătură

Moș Crăciun a poposit luni după-amiaza la sediul PSD Satu Mare, unde a adus daruri, lumină și bucurie pentru 20 de familii și pentru 45 de copii care excelează la învățătură.

În jurul bradului împodobit în sediul PSD, copiii l-au primit cu ropote de aplauze pe Moșul cel darnic, nu înainte de a asista la un scurt moment artistic oferit de corul ”Doremi” de la Școala Gimnazială Mircea Eliade, condus de profesorii Ileana și Ioan Petrovici, și la colindele românești și din repertoriul internațional interpretate de trei elevi din clasele a XI-a și a XII-a de la Liceul de Artă Aurel Pop.

În final, Moșul le-a adus copiilor pachete cu dulciuri, dar și produse de sărbători și chiar lucruri de casă care le vor fi de folos peste iarnă. Moșul nu a uitat nici de elevii care au oferit frumosul spectacol artistic.

La eveniment a participat și președintele Organizației Județene a PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, președintele Organizației Municipale Satu Mare, Radu Roca, și președintele Organizației Municipale de Femei, Manuela Rogoz, alături de mai multe doamne social-democrate.

”Crăciunul e sărbătoarea bucuriei pe care le-o facem celorlalți și a speranței, iar la inițiativa doamnelor din PSD, împreună cu colegii noștri, ne-am mobilizat pentru a aduce o rază de lumină și pentru a le face sărbătorile puțin mai frumoase unor familii cu situații financiare precare și copiilor lor”, a declarat președintele Aurelia Fedorca.

Acțiunea a fost organizată de Organizația de Femei a PSD Satu Mare, cu suportul Organizației Județene PSD, a Organizației Municipale Satu Mare și a Organizației de Tineret a PSD.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 18, 2017. Filed under Locale, Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.