Ședință festivă la împlinirea a 25 de ani de la înființarea Consiliului Județean Satu Mare

Într-o atmosferă solemnă de sărbătoare, în data de 21 decembrie, în sala mare de ședințe a Consiliului Județean Satu Mare a avut loc ședința festivă dedicată celor 25 de ani de la înființarea Consiliului Județean Satu Mare, cu participarea prefectului județului Satu Mare, Darius Filip. 

Au fost invitați să participe foști președinți, vicepreședinți, consilieri actuali și foști consilieri, primari, consilieri locali, membri marcanți ai partidelor politice din județ, funcționarii și lucrătorii din administrația Consiliului Județean.

După intonarea Imnului de stat al României, președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba a spus că de la înființarea Consiliului Județean și până în prezent, acesta a fost condus de opt președinți, 18 vicepreședinți și 288 de consilieri județeni.

Au adresat cuvinte de salut toți cei șapte președinți: Adrian Ștef, Csehi Arpad, Gheorghe Ciocan, Szabo Istvan, Biriș Anamaria și Gheorghe Miclăuș, Ioan Chiș. Aceștia au evocat aspecte importante din perioadele în care s-au găsit la conducerea județului.

Prefectul județului Satu Mare Darius Filip a adresat un cuvânt de salut, urări și felicitări celor prezenți în sală, cu mulțumirile de rigoare pentru activitatea desfășurată pe parcursul celor 25 de ani în cadrul Consiliului Județean Satu Mare, în scopul dezvoltării și prosperității meleagurilor sătmărene.

Au adresat cuvinte de salut și președinții organizațiilor politice din județ: Aurelia Fedorca, Pataki Csaba, Adrian Albu, Ovidiu Silaghi. Partea artistică din cadrul adunării festive a fost asigurată de interpretul Marian Buzilă și Ansamblul ”Cununița năzdrăvană” împreună cu artiștii din Micula. Adunarea festivă s-a încheiat cu o recepție oferită de actuala conducere a Consiliului Județean Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 21, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.