Autovehicul neînmatriculat, condus de o persoană fără permis de conducere

Polițiștii Secției Poliție Rurală Carei au identificat, la data de 3 ianuarie a.c., între localitățile Moftinu Mic și Sânmiclăuș, un tânăr, 23 de ani, din localitatea Valea Vișeului, județul Maramureș, care conducea un autovehicul de teren.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că persoana menționată nu posedă permis de conducere de nici o categorie iar autovehiculul condus nu era înmatriculat. Totodată autovehiculul i-a fost încredințat pentru a fi condus de către un bărbat, de 33 de ani, din comuna Turț.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducere pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 4, 2018. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *