Primăria Satu Mare introduce noul sistem de plată prin SMS al parcărilor din municipiu

Primăria Municipiului Satu Mare prin Administrația Domeniului Public aduce la cunoștința cetățenilor noul sistem de plată prin SMS a parcărilor. Astfel, noul sistem de plată permite cetățenilor să achite diferențiat parcarea, în funcție de zona în care se parchează.Pentru utilizarea sistemului de plată într-un mod corect și eficient, locurile de parcare sunt împărţite în 2 zone ( zona A şi zona B), iar pe fiecare indicator de parcare este inscripționată zona respectivă, cât și instrucțiunile de folosire a sistemului de plată. Față de SMS-urile transmise până acum, noul mesajul conține pe lângă numărul de înmatriculare al mașinii, codul zonei, respectiv 251 pentru zona A și 252 pentru zona B.

Taxarea locului de parcare se va face de luni până vineri, între orele 08.00-17.00. Ulterior efectuării plății, cetățenii vor primi un SMS de confirmare care va conţine ora până la care s-a făcut plata, zona şi numărul maşinii introduse (pentru care s-a făcut plata).

Numărul unic de SMS 7417 este disponibil în rețelele Digi, Orange, Telekom și Vodafone, însă SMS-ul de comandă trimis prin rețeaua Orange este taxat suplimentar cu 0,05euro + TVA. Două sau mai multe SMS-uri consecutive însumează timpul de parcare, însă trimiterea lui se face imediat după parcarea autovehicului.

Cetățenii municipiului mai pot achita parcarea într-un mod eficient folosind aplicația gratuită TPARK pentru Android, iOS și Windows Phone, informatii suplimentare: : www.tpark.ro

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 4, 2018. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.