Amenzi în valoare de 14.700 lei, aplicate ieri de polițiștii rutieri sătmăreni în județ

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare organizează frecvent acţiuni pentru a-i determina pe participanţii la trafic să adopte un comportament responsabil şi să respecte regulile de circulaţie. O astfel de acţiune a fost organizată ieri, 8 ianuarie a.c., pe drumurile publice din județ. În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat o infracţiune şi 92 de sancțiuni contravenţionale.

Valoarea totală a amenzilor aplicate este de aproximativ 14.700 de lei. Totodată, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării opt permise de conducere, din care 3 pentru depășirea limitei maxime de viteză cu peste 50 km/h, 3 pentru depășire neregulamentară și 2 pentru neacordarea priorității de trecere vehiculelor.

Astfel, au fost filmați și înregistrați de aparatul radar 3 conducători auto cu vârste cuprinse între 19 și 43 de ani, care circulau cu viteze cuprinse între 103 km/h și 114 km/h, în localitățile Iojib, Turulung și Ciuperceni.

Polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud au depistat ieri, 8 ianuarie a.c., în cadrul unei acțiuni un tânăr, de 25 de ani, din localitatea Baba Novac, care se afla la volanul unui autoturism pe raza localității Baba Novac, fără a poseda permis de conducere de nici o categorie.

Astfel polițiștii au stabilit că un bărbat, de 36 de ani, din aceeași localitate, i-a încredințat autoturismul acestuia pentru a-l conduce, deși cunoștea faptul că nu deține permis de conducere.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducere pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 9, 2018. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *