Minor careian bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt, reținut de polițiști

La data de 18 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroul de Investigații Criminale Carei au fost sesizați de către o femeie, de 66 ani, din municipiul Carei, despre faptul că în cursul aceleași zile o persoană necunoscută i-ar fi sustras din locuință o sumă de bani.

În urma activităților efectuate de către polițiștii a fost identificat un minor, de 14 ani, din municipiul Carei, bănuit că ar fi sustras 60 de lei din locuința persoanei care a făcut sesizarea, intrând pe ușa închisă dar neasigurată.

Totodată, polițiștii au stabilit că persoana în cauză este bănuită de comiterea mai multor furturi care au avut loc pe raza municipiului Carei, astfel că, față de acesta s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore în dosarul penal constituit sub aspectul infracțiunii de furt calificat, cercetările continuând sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 19, 2018. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.