Sediul județean al PSD Satu Mare, sigilat de Valer Marian

Senatorul Valer Marian a sigilat joi, 25 aprilie ușile sediului județean al PSD Satu Mare. Informația ne-a fost remisă de biroul senatorial de presă, printr-un comunicat în după-amiaza zilei trecute.

psd 3

"Având în vedere că pentru data de 26 aprilie 2013, orele 16.00, au fost convocați într-o ședință nestatutară, de către numita Marinescu Cecilia (care nu are nicio funcție în cadrul Organizației Județene Satu Mare a PSD și nici statut de angajat al acestei organizații, membrii Biroului Permanent Județean (cu excepția senatorului Valer Marian, și președinții de organizații locale ale PSD din județul Satu Mare, și ținând cont că doi membri ai Biroului Permanent Interimar au discutat, în mod tendențios, că vor reclama dispariția unor înscrisuri sau bunuri mobile de la sediul județean situat în municipiul Satu Mare pe strada Ștefan cel Mare nr. 1, în calitate de fost președinte al Organizației Județene a PSD Satu Mare și de membru al Biroului Permanent Județean Interimar, a procedat azi, 25 aprilie 2013, la închiderea și sigilarea acestui sediu și a transmis președintelui interimar al Organizației Județene PSD Satu Mare, Liviu Dragnea, o solicitare scrisă pentru a se prezenta la Satu Mare în vederea realizării operațiunii de predare-primire a scriptelor și bunurilor organizației și a întocmirii unui proces verbal în acest sens", se arată în comunicatul de presă.

Valer Marian mai avertizează că persoanele care vor rupe sigiliile și vor deschide forțat ușile sigilate intră sub incidența infracțiunilor de rupere de sigilii, violare de domiciliu și distrugere. 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 25 aprilie 2013. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.