Ziua de 24 Ianuarie, sărbătorită la Odoreu cu Hora Unirii în jurul focului de tabără

Manifestări dedicate împlinirii a 159 de ani de la Unirea Principatelor Române s-au desfășurat și în comuna Odoreu miercuri seara, 24 ianuarie 2018. Evenimentul a avut loc la căminul cultural unde invitații s-au bucurat de un spectacol artistic dedicat acestei zile.

În deschiderea specatcolului prefectul județului Satu Mare, Darius Filip a adresat celor prezenți în sală, câteva cuvinte: ”Vin cu mare drag la Odoreu de fiecare dată când am ocazia din două motive, primul pentru că mă simt între prieteni de fiecare dată și al doilea este pentru că în Odoreu se trăiește și se simte românește mai ales în momente istorice cum este cel pe care îl trăim astăzi.

Dacă ar fi să am o delegație străină căreia să vreau să îi arăt ce înseamnă patriotism într-o zi ca cea pe care o sărbătorim astăzi, i-aș aduce la Odoreu. Așa că vă felicit pentru ceea ce faceți, ar putea să ia mulți exemplu de la dumneavoastră mai ales în anul centenarului și vă doresc mult succes”.

La finalul evenimentului toți cei prezenți s-au prins într-o mare Horă a Unirii în jurul unui foc de tabără situat în fața căminului cultural.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 25, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.