Primarul va depune plângere împotriva lui Valer Marian după ce a sigilat sediul PSD

Președintele filialei municipale a PSD Satu Mare, primarul Dorel Coica, a declarat la emisiunea Ora Adevărului, moderată de Victor Constantinovici, că va depune plângere împotriva senatorului Valer Marian pentru că a „intrat abuziv” în sediul partidului de pe str. Ştefan cel Mare nr. 1 şi a aplicat sigilii.

valer-marian-sigiliu-psd-satu-mareDorel Coica a afirmat că Valer Marian a intrat abuziv în sediul partidului, a ameninţat-o pe secretară, i-a luat cheia şi a aplicat sigilii.

Liderul filialei municipale a explicat că Valer Marian nu face parte din conducerea interimară, aceasta fiind alcătuită din vicepreşedinţii Mircea Govor, Toma Betea şi Dorel Coica.

„Ce sigiliu a aplicat? Sigiliul Senatului? În ce calitate? O să facem plângere pe această temă. Este sediul PSD nu al dânsului!”, a afirmat Coica. Potrivit acestuia, sigiliul nu are nicio valoare.

În încheierea intervenţiei sale, primarul Dorel Coica, în calitate de medic, l-a sfătuit pe Valer Marian să se trateze, după ce a anunţat public că are probleme de sănătate.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 26 aprilie 2013. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.