Trei bărbați din Botiz bănuiți de tâlhărie calificată, identificați și reținuți de polițiști

La data de 23 februarie a.c., polițiștii Secției Poliție Rurală Satu Mare au fost sesizați prin apelul de urgență 112 despre faptul că în comuna Botiz a avut loc o tâlhărie.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 77 de ani, din comuna Botiz, ar fi fost deposedat, prin violență, de o sumă de bani, de  către trei persoane necunoscute.

În urma activităților întreprinse de polițiști, au fost identificate cele trei persoane. Aceștia sunt trei bărbați de 26, 28 respectiv 35 de ani, toți din localitatea Botiz. Toți cei trei au fost reținuți de către polițiști, pentru 24 de ore.

Totodată, bărbații au fost prezentați în fața instanței de judecată, împotriva lor luându-se măsura arestării preventive pentru 30 de zile, în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 27, 2018. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.