Dorel Coica și Valer Marian au decis să nu se mai atace în public

La sediul PSD Satu Mare din Piața Libertății nr. 1 s-a derulat ieri un nou episod al scandalului din organizația PSD Satu Mare, responsabil fiind bineînțeles senatorul Valer Marian. Se pare că acesta a ajuns la un numitor comun cu primarul Dorel Coica în ce privește atacurile reciproce din ultimul timp.

Valer-Marian-sediu-PSD-Satu-Mare-28

Acesta cu o zi înainte a sigilat ușile, sigiliile fiind ulterior rupte și yala schimbată. Vineri, 26 aprilie senatorul a organizat o conferinţă de presă  înaintea şedinței de partid convocate de opozanţii săi de partid. Valer Marian şi-a expus părerea privitor la propunerea de excludere din partid, dar și la mutarea biroului senatorial din Palatul Administrativ.

Valer Marian s-a postat în fața intrării în sediu acuzându-l de spargere pe primarul Coica, președinte al filialei municipale a PSD Satu Mare, și pe vicepreședintele Consiliului Județean, Mircea Govor atunci când au deschis ușa pentru colegii din partid. La un moment dat chiar a vrut să-l prindă de urechi pe primarul Dorel Coica. Primarul Coica a afirmat că senatorul nu a avut niciun drept să sigileze ușa sediului. Senatorul a invocat faptul că nu a fost invitat la ședință, însă Coica a spus că nu poate participa deoarece nu mai deține nicio funcție de conducere.

După mai multe discuții, senatorul Marian a fost lăsat să participe la ședință. Mai mulți membri i-au reproșat acestuia că nu are ce căuta în funcția de senator, cel mai vehement fiind profesorul Valeriu Neagu. Vicepreședintele Mircea Govor i-a reproșat senatorului că din cauza sa Satu Mare are doar de pierdut. Primarul Dorel Coica i-a spus în față că-i cere demisia din funcția de senator deoarece nu mai reprezintă pe nimeni, după care discuțiile s-au desfășurat departe de ochii presei.

La finalul întâlnirii conflictul dintre Coica și Marian părea că s-a stins, cei în cauză stabilind potrivit unor surse să nu se mai atace în public până ce cazul senatorului Valer Marian nu va fi discutat de conducerea naţională a partidului în Comitetul Executiv Național.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 27 aprilie 2013. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.