Amenzi de 33.000 lei aplicate ieri de polițiștii rutieri, și 25 de permise de conducere reținute

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare desfășoară permanent activități de prevenire și combatere a accidentelor de circulație, fiind prezenți pe raza județului Satu Mare, atât în localități cât și în afara acestora.

Astfel că, în urma activităților desfășurate au aplicat în cursul zilei de ieri, 28 februarie a.c., peste 110 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 33.000 de lei.

În cazul a 25 de conducători auto, polițiștii au dispus măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă cuprinsă între 30 și 90 de zile.

Dintre aceștia 14 conducători auto nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea drumului public prin loc marcat și semnalizat corespunzător iar 7 au depășit viteza maximă legală cu peste 50 km/h.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 1, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.