Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor: Piromanul de pe Horea 6, evacuat!

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a semnat marți, 6 martie, ordinul de evacuare a piromanului de pe str. Horea 6. Astfel, I. Alexandru a fost somat să evacueze apartamentul în cursul zilei de astăzi.

”Nu mai putem tolera dezordinea și distrugerile. Cine nu respectă normele de conviețuire socială, PLEACĂ!”, a subliniat primarul.

Kereskényi Gábor atrage atenția tuturor locatarilor de pe str. Horea 6 că orice abatere de la normele de conviețuire socială echivalează cu EVACUAREA.

Vă reamintim că, Primăria Municipiului Satu Mare a început curățenia în blocul Horea 6, repetatele acțiuni ale Poliției Locale din ultima vreme având ca scop clarificarea situației locative a tuturor celor care locuiesc acolo.

Primăria a obținut finanțare pe un proiect finanțat din fonduri UE pentru reabilitarea zonei de lângă Turnul Pompierilor care va include și zona blocului de pe str. Horea 6.

”Pentru noi este o mare provocare transformarea acestui “ghetto”, însă facem toate eforturile pentru a pune în valoare acestă zonă superbă a municipiului Satu Mare”, a mai afirmat edilul municipiului, Kereskényi Gábor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 6, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.