Acțiuni desfășurate de polițiștii din cadrul I.P.J. Satu Mare pe DN 19, între Ciuperceni și Botiz

Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare au desfășurat ieri, 5 martie a.c., o acțiune privind depistarea autovehiculelor care prezintă defecțiuni la sistemul de lumini sau direcție, acționând pe DN 19, între localitățile Ciuperceni și Botiz.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 14 sancțiuni contravenționale din care 8 la OUG 195/2002, privind circulația pe drumurile publice și 6 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

Totodată au ridicat în vederea confiscării 1.400 de fire țigarete de proveniență Ucraina, și au reținut 2 certificate de înmatriculare și un permis de conducere.

La data de 5 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier și ai Biroului Rutier Satu Mare, au acționat pe raza municipiului Satu Mare, precum și pe raza localităților Botiz, Odoreu, Decebal, Petrești, în vederea prevenirii și combaterii accidentelor rutiere.

Ocazie cu care au fost sancționați în jur de 60 de conducători auto pentru nerespectarea regulilor de circulație.

De asemenea, au fost filmați și înregistrați de aparatul radar 5 șoferi cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani, cu viteze de la 103 km/h până la 122 de km/h, față de care polițiștii au dispus suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 6, 2018. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.