Cea mai mare campanie de promovare a mișcării de masă din România, la Satu Mare

Asociația 11even și Kaufland România continuă și anul acesta programul ”Bucurie în Mișcare”, un proiect de promovare a sportului și mișcării în comunitate inițiat încă din anul 2012. De atunci, și până în prezent, proiectul a fost implementat în peste 25 de orașe din România precum și în Chișinău, Moldova, reunind zeci de mii de participanți.

”Bucurie în Mișcare” este un spațiu care integrează idei de jocuri și metode simple de a face mișcare, menite să-i ajute pe participanți să se inspire și să aleagă mișcarea zi de zi, într-o lume invadată de tehnologie si activitati sedentare. Mesajul de anul acesta este chiar acesta: ”Alege mișcarea azi”. Acest proiect este pentru toată lumea, indiferent de vârstă, ocupație sau nivelul condiției fizice. Încercăm să inspirăm oamenii ca în mod regulat să își creeze oportunități de mișcare care să le aducă bucurie.

Programul de anul acesta se va desfășura în două etape:

Concursul online “Alege mișcarea azi” care reprezintă prima etapă a proiectului, se desfășoară în perioada 1-15 martie 2018 pe canalele social media Facebook și Instagram. În urma acestei competiții, se vor decide cele 12 orașe gazdă ale evenimentelor ”Bucurie în Mișcare” 2018. Detalii despre regulamentul de participare și modul în care sătmărenii pot contribui la atingerea obiectivului propus: Satu Mare pe unul din primele 3 locuri in grupă, ceea ce ne asigură participarea la etapa următoare, pot fi găsite pe www.bucurieinmiscare.ro sau pe evenimentul facebook Bucurie in Mișcare la Satu Mare 2018 creat de ATTE Cutezatorii Munților.

A doua etapă se va desfășura în perioada 5 mai – 10 iunie 2018, timp de 6 week-enduri, în cele 12 orașe selectate în urma competiției online, orașe care vor găzdui evenimentele ”Bucurie în Mișcare” 2018. Timp de două zile, la Satu Mare, participanții își vor putea aminti de jocurile copilăriei, vor putea experimenta mișcarea în diverse forme alături de animatori, vor urmări demonstrații din diverse ramuri sportive și vor putea participa la concursuri inedite dotate cu premii. Organizatorii, sponsorii şi partenerii au pregătit în acest sens sute de premii și surprize. Sponsorul evenimentului este Kaufland România.

In Satu Mare campania Bucurie în Mișcare este organizată de Asociația de Tineret, Turism și Ecologie Cutezătorii Munților în parteneriat cu Caiac SMile, Cercetașii României, Alpin SRL, Organizația Națională Cercetașii României-Centrul local N-NV Satu Mare, Asociația Stea și susținută de Club 315 Orientare, Asociația Be Active, Passion4Salsa, Cursuri Inot Aquastar, Energy Cardio Club, Caravana Anima și Festiland.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 7, 2018. Filed under Locale, Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.