Flori pentru doamnele și domnișoarele angajate la I.J.J. Satu Mare, și nu numai

Devenită deja o tradiţie, întâlnirea comenzii unităţii cu personalul feminin la începutul primăverii, a debutat cu oferirea de flori în biroul Inspectorului – Şef al unităţii doamnelor şi domnişoarelor.

Dacă în urmă cu doar câţiva ani în structurile Jandarmeriei Sătmărene activau doar trei persoane de sex feminin, azi I.J.J. Satu Mare se mândrește cu faptul că în unitate muncesc 24 de doamne şi domnişoare.

În această zi nu au fost uitate nici sătmărencele, căci mai multe echipaje de Jandarmerie aflate în misiune în municipiul reşedinţă de judeţ, dar şi în oraşele Carei, Tăşnad şi Negreşti Oaş au împărţit flori doamnelor şi domnişoarelor.

Şi pentru că ziua nu se încheie aici, cei mai mulţi dintre jandarmi, le vor sărbători pe doamnele şi domnişoarele din viaţa lor la un local din municipiu. Realizările zilei de azi se datorează aportului propriu al jandarmilor, dar şi sprijinului oferit cu generozitate de către Asociaţia Sportivă Homorodul şi Regiunea 3 IPA Satu Mare.

Cu acestă ocazie, jandarmii sătmăreni, urează tuturor doamnelor şi domnişoarelor o primăvară frumoasă, plină de bucurii si un sincer La Mulţi Ani!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 8, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *