Reabilitarea blocului de locuințe sociale de pe strada Ostrovului, pe ultima sută de metri

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor împreună cu administratorul public al orașului, Maskulik Csaba, au verificat vineri, 9 martie, lucrările de reabilitare a blocului de locuințe sociale de pe strada Ostrovului.

”Lucrările la blocul de locuințe sociale de pe strada Ostrovului sunt în grafic și le vom finaliza la timp. Condițiile sunt foarte bune, astfel că vom fi foarte exigenți la acordarea acestor locuințe.

Ne preocupă și siguranța locuitorilor din cartierul Soarelui, motiv pentru care Poliția Locală a făcut mai multe acțiuni pe strada Ostrovului, iar prezența polițiștilor locali în zonă s-a intensificat. Zona respectivă trebuie să capete o altă față!”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Având în vedere că lucrările avansează conform graficului stabilit, reabilitarea se va finaliza în vara acestui an. În prezent se mai lucrează la finisajele interioare și la introducerea utilităților publice: electricitate, apă, și gaz, fiecare apartament având centrală termică proprie.

Blocul de locuințe sociale cuprinde 39 de apartamente cu 1, 2, respectiv 3 camere, fiind reabilitat prin programul de construire a locuinţelor sociale. Valoarea lucrărilor este de 3,4 milioane de lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 9, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.