Bursa generală a locurilor de muncă, organizată de AJOFM Satu Mare în 20 aprilie

În data de 20 aprilie va avea loc Bursa generală a locurilor de muncă, eveniment organizat ca în fiecare an atât la nivel național cât și județean, și se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, sau a celor care doresc să se orienteze profesional.

Bursa generală a locurilor de muncă este o măsură activă destinată corelării cererii și ofertei locurilor de muncă, care vine în sprijinul celor care se află în căutarea unui loc de muncă.

Obiectivul principal al Bursei generale a locurilor de muncă îl constituie creșterea gradului de ocupare, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitantul locului de muncă.

Bursa generală a locurilor de muncă reprezintă o oportunitate pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă, de a-și alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale, sau să se orienteze/reorienteze profesional.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante și sunt interesați să participe la Bursa generală a locurilor de muncă, pot depune oferta de locuri de muncă vacante la AJOFM Satu Mare, str. Ion Ghica nr. 36, e-mail: ajofm@sm.anofm.ro.

Locația de desfășurare a evenimentului, programul, numărul estimat al locurilor de muncă oferite vor fi transmise presei în timp util.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 20, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *