Locuințe ANL la Ardud destinate tinerilor, pentru închiriere și prin credit ipotecar

Miercuri, 28 martie, în orașul Ardud a fost prezent directorul general al Agenției Naționale pentru Locuințe (ANL) București, Andrei Cosmin Țurcanu.

În scurta sa ședere a ținut să viziteze Cetatea din Ardud și cele două amplasamente unde urmează a fi demarate două proiecte de mare importanță pentru orașul Ardud: construirea de locuințe (apartamente) prin închiriere pentru tineri (str. Florilor); construirea de locuințe prin credit ipotecar (str. Viilor).

În încheiere, directorul ANL  a ținut să menționeze întregul său sprijin pentru realizarea celor două proiecte în orașul Ardud.

Orașul Ardud a demarat un proiect în parteneriat cu ANL (Agenția Națională de Locuințe) în vederea construirii unui bloc de locuințe destinat închirierii pentru tineri cu vârste cuprinse între 18-35 ani, în Ardud, strada Florilor.

Persoanele interesate de închirierea unor astfel de locuințe sunt invitate să se înscrie în programul ANL, la sediul Primăriei Orașului Ardud.

Condițiile de accesare a acestui program le găsiți pe site-ul: www.anl.ro.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 3, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *