Cei care au văzut OZN-uri și extratereștri

Unul dintre aceștia a fost cosmonautul sovietic Pavel Popovici, care a călătorit în spațiu în august 1962, la bordul navei cosmice Vastok 4 și în 1974, la bordul navei Soyuz 14. Cu ocazia unui interviu acordat cu prilejul împlinirii vârstei de 75 de ani, Pavel Popovici a arătat că, cu ocazia unui zbor efectuat cu avionul de la Washington la Moscova, a fost martorul apariției unui obiect neidentificat, de culoare argintie, de formă triunghiulară, care zbura cu o viteză de 1.000 km/oră.În anul 2009, un soț și soția sa se deplasau noaptea când, deodată, au observat ceva foarte strălucitor care i-a însoțit o bucată de drum. Obiectul neidentificat s-a oprit la un moment dat, iar soții s-au dat jos din mașină pentru a observa ciudata apariție, care avea circa 6-7 metri diametru. Când s-au apropiat, obiectul și-a luat zborul într-o liniște deplină.

La 16 septembrie 1994, elevi din orașul Ruwa din apropiere de Harare (Zimbabwe), lângă o școală privată, au fost martorii aterizării unor OZN-uri. Elevii au raportat că un obiect zburător a aterizat în curtea școlii. Copiii au spus că prima dată au văzut trei obiecte pe cer. Apoi obiectele au aterizat la 100 de metri de ei. Copiii înspăimântați au văzut un om mic, de aproximativ 1 metru înălțime, care a apărut în partea de sus a navei. Omul avea un gât slab, uscățiv, cu păr lung negru și ochi imenși, care a pășit spre elevi. Când a intrat în atenția copiilor, a dispărut și a reapărut în spatele navei. Nava a decolat și a dispărut.

De față erau 60 de elevi cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani. Ei au raportat aterizarea navei mari și a uneia mai mici, care pluteau peste stufărișul învecinat. Unii copii au văzut două ființe, una stătea pe una din nave, iar cealaltă mergând încet pe iarbă, de parcă plutea. Avea mâini și picioare subțiri. Întregul eveniment a durat circa 15 minute. Profesorii erau la o ședință și nu au fost martori. Până să fie anunțați, navele au dispărut.

Este pentru prima oară când un grup numeros de persoane a dat mărturie concomitentă despre apariția unei nave și a unor ființe extraterestre.

Vusumazulu Credo Mutwa, un vraci cunoscut de populația Zulu din Africa, a povestit în 1994 că încă în 1958, când avea 37 de ani, căutând ierburi într-o zonă cu tufișuri, a fost învăluit într-o ceață albăstrie. Apoi s-a văzut într-o încăpere cu pereți metalici, curbați, întins gol pe o masă, înconjurat de șase creaturi semănând cu păpușile. Se simțea un miros electric, amestecat cu chimicale. A fost supus la experiențe umilitoare. Când i s-a dat drumul spre casă, a aflat că lipsise trei zile.

Dr. John Mack (1929-204), profesor la Harvard Medical School, în cartea sa ”Passport to the Cosmos”, detaliază pe larg relatările lui Mutwa, din 1999.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 3, 2018. Filed under Mistere. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.