Amenzi în valoare de 17.000 lei, aplicate în 10 aprilie de polițiștii rutieri în județul Satu Mare

La data de 10 aprilie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat activități de menținere a unui climat rutier sigur. Cu această ocazie, pentru neregulile constatate în trafic au fost aplicate peste 60 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 17.000 de lei.

Totodată, în cazul a 6 conducători auto, polițiștii au dispus măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru perioade cuprinse între 30 și 90 de zile.

Astfel, polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au depistat pe raza comunei Odoreu un conducător auto, de 22 de ani, din Odoreu, care se afla la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice, fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. Față de acesta, pe lângă sancțiunea contravențională s-a dispus măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Un alt conducător auto față de care s-a dispus măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 90 de zile, a fost filmat și înregistrat de aparatul radar rulând cu o viteză de 159 km/h între localitățile Ciuperceni și Livada.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 12, 2018. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.