356 locuri de muncă, oferite până acum la Bursa generală a locurilor de muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare anunță desfășurarea Bursei generale a locurilor de muncă în data de 20.04.2018 la Casa de Cultură a Sindicatelor între orele 9.00 – 16.00. Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional.Obiectivul principal al Bursei generale a locurilor de muncă îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și persoana în căutarea unui loc de muncă.

Până la această dată au fost contactați 63 de agenți economici, din care 11 au oferit 356 locuri de muncă în diverse meserii:

Inginer automatist;
Inginer mecanic;
Laborant chimist;
Tâmplar universal;
Inspector resurse umane;
Muncitori necalificați
Montator subansamble;
Operator la mașini unelte cu comandă numerică;
Controlor calitate;
Lăcătuș mecanic;
Manipulant mărfuri;
Presator metale la rece;
Presator ambutisor la cald;
Programator de sistem informatic;
Reprezentant commercial;
Zugrav;
Economist;
Mecanic agricol;
Sudor

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante sau înființează noi locuri de muncă și sunt interesați să participe la Bursa generală a locurilor de muncă, sunt invitați sa le comunice la AJOFM Satu Mare,până în data de 19.04.2018 ora 16,30, la telefon 0261/770237 sau e- mail:ajofm@sm.anofm.ro.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 12, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.