Zolbert a susținut unul dintre cele mai bune concerte de până acum de la Carei

Joi, 12 aprilie, la Sala Teatrului municipal Carei, a avut loc un concert deosebit de smooth jazz, susținut de o trupă sosită din Budapesta, avându-l în rolul principal pe Zolbert, unul dintre saxofoniștii care promovează acest gen de muzică în Europa.

O combinație inedită de jazz, funk, pop și blues, într-un concert foarte bine structurat, care a reușit să transmită publicului careian emoția unei interpretări deosebite. Publicul a vibrat odată cu trupa, a răspuns cu aplauze fiecărui acord, fiecărei schimbări de ritm sau improvizații.

Un recital dinamic care a prezentat publicului atât prelucrări a unor piese celebre aparținând unor trupe renumite sau artiști celebri, precum: Earth, Wind & Fire, Tears for Fears, Bill Whiters sau Shakatak, cât și compoziții proprii, printre care și Frape, piesă difuzată de posturile americane de radio de jazz.

Un concert live cu artiști tineri și extrem de talentați, un recital presărat cu ”slap-uri” de bass, ”break-uri de tobe”, ”acorduri răsturnate” la clape, ”solo-uri” impresionante la chitară și improvizații și demonstrații de virtuozitate instrumentală la trei tipuri de saxofon.

A fost unul dintre cele mai bune concerte care au avut loc la Carei, un spectacol extraordinar, la reușita căruia, pe lângă calitatea actului interpretativ, a contribuit și calitatea sistemelor de sunet și lumini ale sălii Teatrului careian. Aplauzele frenetice și bissurile publicului au recompensat pe deplin dăruirea și priceperea instrumentiștilor.

Și nu în ultimul rând, concertul a fost și o demonstrație de maturitate scenică, profesionalism și modestie din partea artiștilor prezenți pentru prima oară la Carei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 13, 2018. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.