Mike Parker’s Trio Theory, prima trupă americană de jazz care concertează la Carei

Trupa americană de jazz Mike Parker’s Trio Theory va concerta duminică, 22 aprilie, 2018, de la ora 18.00 la Sala Teatrului Municipal Carei. Prețul unui bilet este de 15 lei. Biletele pot fi achiziționate în avans de la Centrul Cultural sau la fața locului, în ziua concertului. Este prima trupă de jazz americană care susține un spectacol în municipiul Carei.

Proiectul Mike Parker Trio a debutat în 2011, când Parker, la 23 de ani, a înregistrat primul album, „Prelude” în New York, cu puțin timp înainte de a pleca în Europa. Acum formula pe care se axează proiectul lui Mike Parker este de trio, în care îi are alături pe Slawek Pezda (tenor sax) și pe veteranul cvartetului Kurt Ellington, Frank Parker la tobe, de două ori nominalizat la Grammy.

Trioul a pornit într-un turneu maraton de 27 de concerte. De atunci au cântat în total peste 200 de concerte în 12 țări, din Țările Baltice până în Balcani. Cel mai recent disc al lor se numește „Alive out there“.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 13, 2018. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *