Amenzi în valoare de 24.000 lei, aplicate ieri de polițiștii sătmăreni și 3 permise reținute

Luni, 16 aprilie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat activități de menținere a unui climat rutier sigur.

Pentru neregulile constatate în trafic, polițiștii au aplicat peste 90 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 24 000 de lei.

Totodată, polițiștii au dispus măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 12 conducători auto și au reținut 3 certificate de înmatriculare.

La data de 16 aprilie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au depistat pe diferite sectoare de drum cu viteza maximă legală de 50 km/h, 4 conducători auto, cu vârste cuprinse între 33 și 51 de ani, care se deplasau cu viteze cuprinse între 103 și 117 km/h.

Tuturor le-au fost reținute permisele de conducere.

La aceeași dată, polițiștii Biroului Rutier au identificat în trafic, 3 conducători auto, cu vârste cuprinse între 39 și 50 de ani, toți din Satu Mare, care se deplasau cu autoturismele, în diferite zone din municipiul Satu Mare și nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea drumului public pe trecere de pietoni semnalizată și marcată corespunzător.

Celor trei conducători auto le-au fost reținute permisele de conducere.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 17, 2018. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.