Eveniment de excepție la Carei. Conferința „Jertfa Unirii noastre”, cu Dan Puric

Direcția de Cultură a Municipiului Carei și Centrul Cultural Carei vă invită la conferința „Jertfa Unirii noastre”, susținută de cunoscutul regizor și actor Dan Puric, care va avea loc marți, 8 mai 2018, de la ora 18.00, la Teatrul Municipal Carei.Prețul unui bilet este de 25 Ron. Biletele se găsesc la Centrul Cultural Carei, de luni până joi între orele 9-17 și vineri între 9-13. Informații la telefon 0261.865.006.

Evenimentul se desfășoară în cadrul manifestărilor organizate cu ocazia aniversării Centenarului Marii Uniri.

Dan Puric este un cunoscut actor, dansator, eseist, autor și regizor român care a a jucat în teatru, în film și în spectacole de televiziune. A organizat o serie de conferințe extrem de apreciate în întreaga țară.

A promovat în calitatea sa de regizor ideea de spectacol de teatru total, care reprezintă o sinteză a artelor dansului, costumului şi mimicii.

A publicat o serie de cărţi dintre care amintim „Cine suntem”, „Omul frumos”, „Fii demn!”, „Suflet românesc” sau „Dulci. Jurnalul unui câine scris de un puric Dan”.

Ultima conferință susținută de Dan Puric la Carei, intitulată ”Suflet Românesc” a avut loc în fața unei săli arhipline, în anul 2014.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 17, 2018. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.