Super-seară de stand-up comedy cu Maria Popovici, Mincu și Alexandru Banciu la Carei

Câștigătoarea Ediției 2016 iUmor, Maria Popovici ajunge la tine în oraș! Maria Popovici și Mincu vă aşteaptă anul acesta în al doilea Turneu Național, alături de invitatul lor, Alexandru Banciu.Au pornit din nou la drum prin toată țara cu un nou show de stand-up comedy, scris și realizat de ei! Haideți la spectacole să aflați prin ce au mai trecut cei doi, dacă Mincu și-a mai schimbat maşina sau dacă Maria a fost cerută sau nu în sfârşit în căsătorie. Indiferent de situație, comedianții vă garantează o super-seară!

Maria Popovici și Alexandru Minculescu (Mincu) sunt doi actori tineri care urcă des pe scena comediei de spectacole stand up.

Maria a câștigat a doua ediție a concursului iUmor și a rămas în istorie drept femeia pe care a lăudat-o Cheloo. În compensare Mincu a terminat ASE-ul.

La Club 99 au ajuns după ce Maria a câștigat prima ediție a concursului de open mic iar Mincu pe a doua.

Amândoi s-au remarcat și au terminat în primii 3 la STAND UP Fest 2016, cel mai bun festival de profil organizat în țară, locul unde multe tinere talente au avut ocazia să se remarce.

De atunci, cei doi apar în mod regulat în spectacolele de stand up și improvizație din Club 99, clubul baieților Teo, Vio și Costel, pionieri ai acestui gen de divertisment.

Maria crede că: “Stand-up comedy-ul e o modalitate de exprimare artistică atât de liberă, de sinceră, care culmea, se naște din frustrări și supărări. Pentru artist e o terapie grozavă, să scoată în fața atâtor necunoscuți, cele mai mari frici și penibile întâmplări, iar rezultatul să fie o seară minunată și amuzantă pentru spectatori.”

Unde? Centrul Cultural – Sala Deak Andre

Când? Marți, 24 aprilie, ora 19.00

Informații: 0743.074.282

Casierie: 0742.021.668- orar: zilnic: 09 – 15.00

Au sosit biletele!!!
Preț bilet: 30 lei

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 24, 2018. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *