Va avea loc o invazie extraterestră la sfârșitul lunii mai?

Recent o știre a făcut senzație, și anume că la sfârșitul lunii mai 2018, va avea loc un eveniment excepțional. Pe Pământ va avea loc, cu ajutorul OZN-urilor o aterizare a extratereștrilor care vor lua în stăpânire planeta noastră. Această premoniție a fost pusă în gura fizicianului american, Michio Kaku și susținută de fizicianul american Paul Hellyer.Primul este un fizician și futurolog american de origine japoneză, cofondator al teoriei corzilor și un recunoscut profesor de fizică teoretică la City University din New York. El a elaborat lucrarea ”Fizica imposibilului”, apărută și în România la Editura Trei, în 2009.

Celălalt vizionar, Paul Hellyer, este un inginer canadian, politician, ufolog și scriitor, azi în vârstă de 94 de ani. Paul Hellyer susține că această cucerire a Pământului de către extratereștri va începe în 2018. În această situație ”noi pământenii ne-am putea trezi un trib înapoiat, ale cărui pământuri vor fi cucerite de o super civilizație”.

Sunt însă destui care pun la îndoială aceste informații. Mai plauzibil este afirmația lui Michio Kaku că la un moment dat Mama Natură va fi cea care va distruge Pământul. El enumeră mai multe dezastre, impactul asteroizilor, supervulcanii, erele glaciare ca și o consecință a erupțiilor acestor vulcani, proliferarea nucleară, războiul bacteriologic. Omenirea ar putea găsi scăparea, măcar o parte, prin colonizarea altor planete, cum ar fi planeta Marte.

Kaku susține că până la ora actuală au fost catalogate 4.000 de planete. Circa 20 dintre ele ar fi cu condiții asemânătoare Pământului. Într-un spațiu și mai îndepărtat ar exista chiar miliarde de planete. Cea mai apropiată stea, Proxima Centauri, ar putea fi atins de o navă cosmică în 20 de ani. Poate într-o zi, cu ajutorul fizicii avansate vom putea crea rachete care să depășească viteza luminii. Fizicianul american speră că până în anul 2100 vom găsi un semnal radio de la o civilizație extraterestră. Despre extratereștrii care ar ateriza pe Pământ, Kaku spune că ar fi mai avansați cu mii de ani decât noi.

Unii se tem că extratereștrii ar putea fi malefici cu pământenii, o amenințare pentru umanitate. Alții, în schimb, cred că avansul lor față de tehnologia pământeană ar presupune un contact pașnic.

Pe lăngă Paul Hellyer, mai vorbește despre sosirea extratereștrilor Neil Blomkamt, un regizor de filme de groază. El crede că invazia a și început deja, extratereștrii s-ar afla pe Lună, în partea sa invizibilă. Invazia ar fi fost planificată să aibă loc în 2017, dar s-a amânat, crede Blomkamt, pentru anul 2018, luna mai.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 19, 2018. Filed under Mistere, Paranormal. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *