Lucrările de reparații derulate în Piața 14 Mai și pe strada Lunca Sighet sunt în grafic

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, și administratorul public al orașului, Maskulik Csaba, au verificat luni, 23 aprilie, derularea lucrărilor în Piața 14 Mai și cele privind modernizarea străzii Lunca Sighet.

„În cursul zilei de astăzi am verificat personal și nu doar pe hârtie desfășurarea lucrărilor de reparații din Piața 14 Mai și cele privind modernizarea străzii Lunca Sighet. De asemenea, le-am reamintit reprezentanților firmelor care execută lucrările că nu vom recepționa nicio lucrare care nu corespunde calitativ standardelor impuse”, a declarat edilul municipiului Satu Mare.

Contractul de modernizare a străzii Lunca Sighet mai cuprinde pe lângă schimbarea rețelelor de apă și canalizare, și lucrări privind modernizarea carosabilului, inclusiv refacerea fundației pe toată lățimea străzii și aducerea la cotă astfel încât să se asigure racordul proprietăților la partea carosabilă, executarea rigolelor pentru colectarea apelor pluviale, realizarea gurilor de scurgere, a trotuarelor, a canalului tehnic, cât și amenajarea acceselor la locuințe.

Valoarea totală a lucrărilor de modernizare a străzii Lunca Sighet (inclusiv iluminatul public) se ridică la 1.818.774 lei + TVA.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 23, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *