Au fost reluate lucrările la “Autostrada Codrului”, DJ 193: Satu Mare-Amați-Rătești

Au fost reluate lucrările de modernizare a drumului județean DJ 193A. Acestea se desfășoară pe tronsonul de drum Satu Mare – Amați – Rușeni – Tătărești – Necopoi – Homorodu de Jos – Homorodu de Mijloc – Homorodu de Sus – Solduba – Hodișa – Socond – Rătești.

Vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Ioan Rus a verificat miercuri, 25 aprilie, modul în care se desfășoară lucrările care au început în anul 2017 și au fost reluate în urmă cu două săptămâni.

Reprezentantul administrației județene și cel al Direcției Tehnice din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean, s-au întâlnit pe amplasamentul lucrărilor cu dirigintele de șantier și responsabilul tehnic cu execuția lucrării, pentru a clarifica unele aspecte privind ritmul de execuție a lucrărilor și calitatea acestora.Reamintim câteva caracteristici tehnice ale obiectivului de investiții: lungimea drumului care va fi modernizat este de 48,2 km, în profil transversal platforma drumului va fi de 8 metri, vor fi executate 120 podețe transversale, 135 intersecții cu drumuri laterale, 1210 accese la proprietăți și lucrări de semnalizare rutieră orizontală și verticală constând din marcaje și indicatoare rutiere.

Finanțarea este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală, iar executantul lucrării este Tehnic Asist SRL. Conform contractului, lucrările trebuie încheiate la finele anului 2019.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 26, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.