De Ziua Pământului, Cutezătorii Munților au ieșit la ecologizare la barajul din Hodișa

Duminică, 22 aprilie, Asociația de Tineret, Turism și Ecologie Cutezătorii Munților a organizat o ieșire în natură menită să sărbătorească Ziua Pământului. Peste 40 de iubitori ai verdelui crud au răspuns invitației lansate online și au parcurs împreună cu Cutezătorii un traseu pornind de la barajul din Hodișa și până în zona cunoscută de localnici ,,La Piramide”.

Bucuria primăverii, a mișcării în natură și a culesului de leurdă a fost umbrită de faptul că zona necesita și o curățenie de primăvară. Acțiunea de ecologizare s-a desfășurat în parteneriat cu reprezentanți ai Gărzii de Mediu, care au salutat inițiativa și au  participat cot la cot cu Cutezătorii și simpatizanții acestora la curățarea locului, îndemnând tinerii și copiii prezenți în număr mare în grup să fie responsabili și să-I învețe pe cei din jurul lor să apere frumusețile naturale din jurul nostru și să nu polueze zonele verzi, căci acestea reprezintă plămânii Planetei Pământ.

În speranța că în anii ce vor urma cetățenii județului vor fi atât de atenți cu mediul încât nu vor lăsa gunoaiele la întâmplare, membrii ATTE Cutezătorii Munților și-au propus să organizeze între 28 aprilie și 1 mai o tabără de ecologizare în zona Luna Șes, acțiune planificată împreună cu Serviciul Județean Salvamont, Primăria Negrești Oaș, Asociația Stea și Cercetașii României.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 28, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.