Concurs de cultură generală la Carei, fără limită de vârstă: ”România europeană în 100 de întrebări”

Cu ocazia Zilei Europei și a Centenarului Marii Uniri, Direcția de Cultură și Sport Carei și Centrul Cultural Carei organizează prima ediție a concursului de cultură generală ”România europeană în 100 de întrebări”. Evenimentul va avea loc joi, 10 mai 2018, începând cu ora 17.00, în sala Deák Endre a Centrului Cultural Carei.

Concursul se va desfășura în limba română și va cuprinde 100 de întrebări despre România și Europa. Întrebările vor fi structurate pe 4 niveluri de dificultate și vor acoperi 7 domenii: istorie, geografie, literatură română și europeană, știință și tehnică, filosofie și politică, arhitectură, artă și muzică.

Nu există limită de vârstă, se poate participa de la vârsta de 10 ani.

Perioada de înscriere: 02.05. – 07.05. 2018. Înscrierile se pot face personal la biroul Centrului Cultural Carei, zilnic între orele 09 – 15.00 sau la adresa de e-mail culturacarei@yahoo.com, comunicând numele, prenumele, ocupația și numărul de telefon.

Concurenții trebuie să aibă asupra lor actul de identitate ( C.I. sau certificat de naștere).

Folosirea telefonului mobil și/sau a căștilor aduce după sine descalificarea concurentului.

Organizatorii au pregătit pentru primii 3 clasați premii în valoare de: locul I – 300 lei, locul II – 200 lei și locul III – 100 lei. Premiile de consolare vor consta în cărți. Se vor acorda și diplome.

În cazul în care numărul concurenților înscriși va fi mai mare decât 10, aceștia vor fi contactați telefonic să se prezinte la preselecție, miercuri, 09 mai, ora 17.00, în sala Deák Endre a Centrului Cultural Carei. Preselecția va consta într-un test grilă de cultură generală.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0261-865-006. Intrarea este liberă!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 2 mai 2018. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.